Česta pitanja

Što vlasnici i upravitelji smještajnih objekata žele znati o Bookiplyju.
Što je Bookiply?
Bookiply je osmišljen za sretne i zadovoljne domaćine. Bookiply je napredan i intuitivan internetski alat koji vlasnicima smještajnih objekata i agencija pomaže s manje truda ostvariti veći broj rezervacija. Na Bookiplyju ćete otvoriti središnji račun za svoje smještajne objekte preko kojeg ćete upravljati najvažnijim marketinškim kanalima. Dakle imate samo jedan račun, jedan središnji kalendar, jednokratni trošak za konfiguraciju svog smještajnog objekta, jednog partnera za sve portale, jedan račun. To je tako jednostavno.
Koliko će me to koštati?
Uz Bookiply nema rizika: Ne obračunavamo fiksne troškove ni naknadu za otvaranje računa. Plaćate malu proviziju tek kada se realizira rezervacija. Više podataka o našim provizijama pronaći ćete na našoj internetskoj stranici unutar odlomka Preise.
Mogu li putem jednog računa upravljati svojim smještajnim objektom i oglašavati ga na nekoliko platformi?
Možete. Više ne morate istovremeno brinuti o nekoliko računa i platformi, dovoljno je da redovito nadzirete i ažurirate svoj Bookiply račun. Mi ćemo se pobrinuti za ostalo: oblikovanje ugovora s drugim platformama, provedba uvjeta plaćanja i otkazivanja te provjera točnosti oglasa Vaših smještajnih objekata na portalima koje ste odabrali. Centralizirali ste se pomoću našeg alata.
Moram li se prijaviti na svakoj platformi na kojoj oglašavam svoje smještajne objekte ukoliko želim unijeti izmjene?
To, naravno, nije potrebno! Promjene koje jednom unesete u Bookiply automatski će se pojaviti i na svim ostalim platformama.
Mogu li dodatno surađivati i s drugim agencijama ili Bookiply zahtijeva isključivost?
I dalje možete surađivati s agencijama i drugim partnerima, Bookiply ne zahtijeva isključivost. Bookiply dopušta oglašavanje putem drugih partnera, no važno je odmah ažurirati Bookiply kalendar kako ne bi došlo do preklapanja u rezervacijama.
Koja je razlika između Bookiplyja i drugih marketinških kanala? Ili drugih agencija?
Bookiply nudi jednostavno automatsko oglašavanje Vašeg smještajnog objekta na više portala i kvalitetne sadržaje, što omogućuje privlačenje globalne publike putem atraktivnih ponuda. Mi smo hibridno poduzeće koje nudi usluge oglašavanja kao i osmišljavanja agencijskih sadržaja.
Kako mogu izmijeniti svoj profil?
Dobit ćete podatke za prijavu na Bookiply te možete u bilo kojem trenutku izvršiti promjene na svom profilu iz bilo kojeg mjesta - na stolnom računalu od kuće ili na mobilnom telefonu preko Bookiply aplikacije.
Koje smjernice vrijede u slučaju otkazivanja za pojedini portal?
Primjenjujemo najstroža pravila otkazivanja za prodajne portale. Ona variraju od portala do portala. Smjernice za otkazivanje možete pronaći u našem alatu pod „Prodaja“ prilikom odabira pojedinih portala.
Koji su načini plaćanja za pojedini portal?
Nudimo najkonkurentnije uvjete plaćanja za svaki prodajni portal, međutim oni se razlikuju od portala do portala. Možete ih pronaći u našem alatu pod „Prodaja“ prilikom odabira pojedinih portala.
Djeluje li Bookiply kao posrednik ili je vlasnik nekretnine nadležan za plaćanje od strane gosta?
Svi smještajni kapaciteti nalaze se na različitim prodajnim platformama ispod logotipa i Bookiply profila. Na taj način Bookiply djeluje kao posrednik. Iznos će Vam biti doznačen po primitku uplate od strane gosta kod Bookiplyja.
Kako se vrši i obrađuje plaćanje?
Plaćanja se obično vrše prije check-ina gosta. Prvi dio će se isplatiti ubrzo nakon rezervacije, a ostatak nekoliko dana prije prijave (check-ina) ovisno o uvjetima za isplatu samog portala.
Kada se plaća polog i kome?
Način raspolaganja s polozima ovisi o samim portalima za rezervacije, i to na sljedeće načine: a) FeWo-direkt / HomeAway i Airbnb zahtijevaju uplatu pologa izravno putem svog portala i s gostom, i to bez da gost uplaćuje polog na samome mjestu. b) Prilikom rezervacije putem Booking.com-a i Holidu polog treba predati po dolasku gosta samom vlasniku ili iznajmljivaču te ga vratiti prilikom odjave gosta. U ovom je slučaju vlasnik odgovoran za zaprimanje i povrat pologa.
Koji su partnerski portali Bookiplyja?
Trenutno surađujemo s Airbnb-om, Booking.com, Holidu i FeWo-direkt-om. Međutim stalno radimo na širenju poslovanja kako bismo Vam omogućili raznolikost i veliku međunarodnu ponudu putem prodajnog kanala.
Što znači Instant Book / Trenutna rezervacija / Online rezervacija?
Instant Book / Trenutna rezervacija znači da gost ne mora čekati vlasnika da potvrdi rezervaciju. Gost može trenutno online rezervirati smještaj i bez prethodnog odobrenja zahtjeva. To zahtijeva ažurirani kalendar kako bi se izbjegla prebukiranost.
Što je jamstvo najbolje cijene?
Najbolja cijena se definira kao najmanji iznos koji ćete primiti minus provizije prodajnog kanala. Iznos minus provizije = cijena koju ste konfigurirali na određenom portalu minus provizije tog portala.
Kako se vrši prijava i odjava (check-in i check-out)?
Prijavu i odjavu izravno dogovarate s gostom. Bookiply ne nudi uslugu prijave ili odjave gostiju.
Hoću li i dalje biti u izravnom kontaktu s gostima?
Da, svakako. Mi ćemo vam prije dolaska gosta poslati sve detalje tako da možete stupiti u kontakt s gostom.
Što se događa kod dvostruke rezervacije / preklapanja rezervacija?
Bookiply je razvijen kako bi se izbjegla prebukiranost. To se osigurava tako da Bookiply alat automatski sinkronizira kalendar. Također u svakom trenutku imate mogućnost na mobilnom telefonu dobiti uvid u aktualne rezervacije i ažurirati kalendar. U slučaju prebukiranosti ili preklapanja rezervacija prednost imaju rezervacije koje su izvršene putem Bookiplyja dok se druge isključuju.
Što Bookiply podrazumijeva pod sadržajem visoke kvalitete?
Nudimo Vam kreiranje iznimno kvalitetnih sadržaja za kuće koje se nalaze u određenim područjima i to bez dodatnih troškova. Pod iznimno kvalitetnim sadržajima podrazumijevamo atraktivne i optimizirane opisne tekstove koji na najbolji mogući način predstavljaju nekretninu, prijevode samih tekstova od strane izvornih govornika i sadržajno bogate fotografije koje snimaju profesionalni fotografi.
Kako funkcionira usluga profesionalnih fotografa?
Surađujemo s odabranim profesionalnim fotografima koji su se specijalizirali za fotografiranje objekata za iznajmljivanje. Ova je usluga dostupna samo u određenim regijama. To se radi na sljedeći način: Prvo dogovorimo sastanak između Vas i fotografa. Fotograf će doći u Vaš prostor i snimiti visoko-kvalitetne fotografije. Potom odabiremo najbolje fotografije i objavljujemo ih u Vašem Bookiply računu.
Tko stoji iza proizvoda i koncepta Bookiply?
Bookiply je startup za tehnologiju putovanja sa sjedištem u Münchenu, Njemačka, i Palmi de Mallorca, Španjolska. Mi smo B2B softverska tvrtka koja se zalaže za izgradnju jednostavnih alata za upravljanje imovinom za iznajmljivače nekretnina za odmor. Naš proizvod olakšava poslovanje unajmljivačima i iznajmljivačima nekretnina za odmor tako što pojednostavljuje prodajne procese i sažima ih u jednom alatu. Bookiply timove u Münchenu i Mallorci čine međunarodni stručnjaci iz područja prodaje, tehnologije te stručnjaci za online-travel. Trudimo se i radimo na postizanju vlastitih ambicioznih ciljeva, ali pritom nikada ne zaboravljamo na zabavu.

Što je Bookiply

Bookiply Usluge