Naš je cilj pojednostaviti iznajmljivanje smještajnih objekata!

Naglasak stavljamo na Vaše izvanredne kvalitete u ulozi domaćina te višestruko smanjujemo trud koji morate uložiti u upravljanje.
O nama
Bookiply je tehnološko poduzeće koje je razvilo moderan i intuitivan alat upravljanja vlasništvom za vlasnike smještajnih objekata i agencija.

Naš proizvod pojednostavljuje internetsko oglašavanje i proces rezervacije te štedi Vaše dragocjeno vrijeme. Bookiply Vam omogućuje da svoj smještajni objekt samostalno i na jednostavan način putem interneta predstavite diljem svijeta: pomoću jednog, centraliziranog računa na kojem ažurirate samo jedan kalendar za sve portale, imate samo jednu osobu za kontakt, kao i jedan ugovor i jedan račun.

Bookiply Vam je dostupan posvuda, čak i kada ste na putu, bilo putem računala ili aplikacije na Vašem pametnom telefonu. Tu smo aplikaciju razvili za i uz pomoć naših klijenata jer vjerujemo u uspjeh utemeljen na bliskoj suradnji i kontinuiranim poboljšanjima.

Naš je proizvod trenutno dostupan korisnicima koji nude smještajne objekte u uobičajenim europskim turističkim destinacijama. Tu posebno mjesto zauzimaju Španjolska, Italija i Francuska.

Bookiply je osnovan 2016. i ima urede u Münchenu, Njemačkoj i Palmi de Mallorca, Španjolskoj.

Team

Naš tim

Bookiply tim u Münchenu i na Mallorci međunarodni je tim u koji je uključeno više od 20 suradnika, 10 nacionalnosti - stručnjaka iz područja marketinga, tehnologije i turizma. Marljivo radimo kako bismo ostvarili svoje ambiciozne ciljeve, no uz to se i dobro zabavljamo.